Winkelbeveiliging

Winkelbeveiliging

Supermarkten, bouwmarkten en kledingwinkels ondervinden veel hinder van winkeldiefstel, fraude door leveranciers en personeel. De financiële schade binnen de totale retailbranche liep in 2019 zelfs op tot circa 1,8 miljard euro. Winkelbeveiliging van MVE Security helpt u met het voorkomen van derving door winkeldiefstal van bezoekers of eigen personeel. Tevens heeft de inzet van onze winkelbeveiligers een preventieve werking waardoor overlast, agressie en vandalisme meetbaar afneemt.We zijn gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte beveiligingsoplossingen voor de retailomgeving. Onze winkelbeveiligers zijn representatief, hulpvaardig en dienstbaar. Ze zijn in staat om met u mee te denken en te anticiperen op elke situatie binnen uw winkel.

Naast het leveren van het benodigde beveiligingspersoneel, verzorgen we ook trainingen voor uw eigen winkelmedewerkers. Deze trainingen worden specifiek voor uw winkel gemaakt en gegeven. Ze hebben betrekking op het Omgaan met winkelcriminaliteit, Fraudepreventie voor leidinggevenden en bieden vaardigheden ten aanzien van Agressie.

Tevens biedt MVE Security een compleet Retail Veiligheidspakket bestaande uit onder andere: Het maken van een VKB-veiligheidsscan, Het maken van een veiligheidsscan volgens de Haagse methode (deze scan wordt gemaakt met behulp van de OBE (Organisatorische, Bouwkundige en Elektronische) methode.