Diensten

Diensten

Horecabeveiliging

De horeca in Nederland trekt wekelijks gemiddeld ruim 2 miljoen bezoekers. Deze bezoekers willen ongestoord genieten van en in hun vrije tijd. Helaas vinden in het uitgaansleven geregeld vervelende incidenten plaats en veel horecaondernemers worden regelmatig geconfronteerd met ongewenst gedrag, geweld, klanten die worden lastigvallen, enzovoort. MVE Security werkt professioneel en beschikt over ruim 20 jaar ervaring in de horecabeveiliging. Dit stelt ons in staat om voor iedere horecagelegenheid een passend veiligheidsplan aan te bieden.

Wij zorgen voor een klantvriendelijk deurbeleid met strikte naleving van de door u opgestelde huisregels. Hierdoor kunnen uw gasten en uw personeel genieten van een veilige en gezellige avond. MVE Security maakt uitsluitend gebruik van gecertificeerde, zorgvuldig geselecteerde horecaportiers en werkt nauw samen met politie en justitie. Onze discrete aanwezigheid, het correcte optreden, de verzorgde en nette uitstraling van onze beveiligingsbeambten worden telkens weer hoog gewaardeerd.

Diensten

Evenementbeveiliging

Er worden gedurende het jaar veel evenementen georganiseerd, zowel groot als klein. Ze zorgen voor grote publieksstromen in 2019 waren er in Nederland in totaal bijna 1000 evenementen met opgeteld ongeveer 26,5 miljoen bezoekers. De groei zit er nog altijd in en het aspect veiligheid speelt een steeds grotere rol. MVE Security is de ideale partner voor elk soort evenement. Door onze ervaring op het gebied van zowel grote als kleinschalige evenementen kunnen wij u de juiste oplossing wat betreft beveiliging en aanverwante hospitality services bieden.

MVE Security levert naar behoefte en budget de juiste diensten voor de beveiliging van uw evenement. Hierbij kunt u denken aan onder andere:
Het opstellen van het veiligheidsplan en Crowd Managent planning, Hulp bij het aanvragen van vergunningen, Begeleiding van evenementenbezoekers bij de entree en tevens het verrichten van toegangscontroles, Het verzorgen van de nodige beveiliging bij de opbouw van uw evenement, Vroegtijdig signaleren van mogelijke calamiteiten en proactief optreden, Verzorgen van artiesten- en persoonsbeveiliging.

Ook met onze uitgebreide hospitality services ontzorgen we u voor, tijdens en na uw evenement. Wij ondersteunen u met de inzet van onder andere:
EHBO, Brandwacht, Verkeersregelaars, Hospitality personeel (Garderobe, Toiletten, Hostess-service en VIP-begeleiding)

Diensten

Bedrijfsbeveiliging

Ruim 50 procent van alle bedrijven in Nederland wordt jaarlijks 1 keer of vaker geconfronteerd met inbraak, diefstal, vernieling, een overval of een andere vorm van criminaliteit. Deze misdaden kosten het bedrijfsleven een vermogen en beschadigen bovendien één van uw belangrijkste visitekaartjes, namelijk de ontvangst uw gasten.

MVE Security biedt voor de zakelijke markt een pakket aan portiers- en receptiediensten waarbij gastheerschap en beveiliging als één product wordt geleverd. Onze representatieve beveiligingsmedewerkers gaan gekleed in 3-delig pak, hebben een servicegerichte inslag en kunnen in overleg met u een uitgebreid pakket aan additionele diensten uitvoeren. Denk hierbij aan:
Toegangs- en uitgangsbeheer (ook bij calamiteiten en buiten kantoortijden),
Receptiediensten (het bedienen van de telefooncentrale),
Brandveiligheid,
Criminaliteitsbestrijding (agressie jegens personeel, diefstal, vernieling),
BHV,
Facilitaire ondersteuning,
Het lopen van controleronden door het pand,

De bovenstaand benoemde diensten voor bedrijven leveren we overigens ook voor Vergaderingen & Presentaties, Congressen & Seminars, Beurzen & Exposities en Openingen & Jubilea.

Diensten

Winkelbeveiliging

Supermarkten, bouwmarkten en kledingwinkels ondervinden veel hinder van winkeldiefstel, fraude door leveranciers en personeel. De financiële schade binnen de totale retailbranche liep in 2019 zelfs op tot circa 1,8 miljard euro. Winkelbeveiliging van MVE Security helpt u met het voorkomen van derving door winkeldiefstal van bezoekers of eigen personeel. Tevens heeft de inzet van onze winkelbeveiligers een preventieve werking waardoor overlast, agressie en vandalisme meetbaar afneemt.

We zijn gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte beveiligingsoplossingen voor de retailomgeving. Onze winkelbeveiligers zijn representatief, hulpvaardig en dienstbaar. Ze zijn in staat om met u mee te denken en te anticiperen op elke situatie binnen uw winkel.

Naast het leveren van het benodigde beveiligingspersoneel, verzorgen we ook trainingen voor uw eigen winkelmedewerkers. Deze trainingen worden specifiek voor uw winkel gemaakt en gegeven. Ze hebben betrekking op het Omgaan met winkelcriminaliteit, Fraudepreventie voor leidinggevenden en bieden vaardigheden ten aanzien van Agressie.

Tevens biedt MVE Security een compleet Retail Veiligheidspakket bestaande uit onder andere: Het maken van een VKB-veiligheidsscan, Het maken van een veiligheidsscan volgens de Haagse methode (deze scan wordt gemaakt met behulp van de OBE (Organisatorische, Bouwkundige en Elektronische) methode.