Over ons

MVE Security

Beveiligen,
dat doen wij!

Al ruim 20 jaar is MVE Security actief in de beveiligingsbranche en in de loop der tijd is ons werkterrein steeds breder geworden. Waren we in het begin actief met beveiliging binnen de  horeca, inmiddels verzorgen we daarnaast ook al langere tijd de beveiliging van evenementen, bedrijven en winkels. Met onze servicegerichte, proactieve werkwijze zorgen we altijd voor de juiste beveiligingsoplossing. Helemaal passend bij uw situatie.

We zijn ervaren en beschikken over beveiligingsmedewerkers waar u op kunt vertrouwen. Ze zijn professioneel, representatief, hulpvaardig en dienstbaar en dragen indien gewenst passende kleding bij uw organisatie of evenement. Ze zijn stuk voor stuk in staat om met u mee te denken en te anticiperen op elke situatie.

MVE Security staat garant voor veiligheidsgerichte gastvrijheid. We zijn aanwezig wanneer het moet en onopvallend wanneer het kan. De beveiliging van uw horecagelegenheid, evenement, bedrijf of winkel is bij ons in goede handen, want: Beveiligen, dat doen wij!