Evenementbeveiliging

Evenementbeveiliging

Er worden gedurende het jaar veel evenementen georganiseerd, zowel groot als klein. Ze zorgen voor grote publieksstromen in 2019 waren er in Nederland in totaal bijna 1000 evenementen met opgeteld ongeveer 26,5 miljoen bezoekers. De groei zit er nog altijd in en het aspect veiligheid speelt een steeds grotere rol. MVE Security is de ideale partner voor elk soort evenement. Door onze ervaring op het gebied van zowel grote als kleinschalige evenementen kunnen wij u de juiste oplossing wat betreft beveiliging en aanverwante hospitality services bieden.MVE Security levert naar behoefte en budget de juiste diensten voor de beveiliging van uw evenement. Hierbij kunt u denken aan onder andere:
Het opstellen van het veiligheidsplan en Crowd Managent planning, Hulp bij het aanvragen van vergunningen, Begeleiding van evenementenbezoekers bij de entree en tevens het verrichten van toegangscontroles, Het verzorgen van de nodige beveiliging bij de opbouw van uw evenement, Vroegtijdig signaleren van mogelijke calamiteiten en proactief optreden, Verzorgen van artiesten- en persoonsbeveiliging.

Ook met onze uitgebreide hospitality services ontzorgen we u voor, tijdens en na uw evenement. Wij ondersteunen u met de inzet van onder andere:
EHBO, Brandwacht, Verkeersregelaars, Hospitality personeel (Garderobe, Toiletten, Hostess-service en VIP-begeleiding)